Aplicacions al núvol

Descobreix quines opcions tens a l’hora de decidir quin programari en el núvol s’adequa més a les teves necessitats.

Aplicacions al núvol

Descobreix quines opcions tens a l’hora de decidir quin programari en el núvol s’adequa més a les teves necessitats, dins del programari lliure i de pagament amb llicència.

 

 1. Disponibilitat a qualsevol hora desde el teu navegador.
 2. Pagament per ús.
 3. Escalabilitat per adecuar al teu negoci.
 4. Backup de dades.
 5. Gestió de continguts.
 6. Marketing digital.
 7. Servei multiplataforma (Android, iOS, Windows)

Serveis SAAS

Adapta el teu model tecnològic al programari com a servei.  Centralitza les teves dades en servidors segurs al núvol, i gestiona-ho tot desde el navegador.

 

 1. Gestió de comandes.
 2. Pagaments, factures, comptabilitat.
 3. Enviaments de productes.
 4. Aplicacions d’escriptori, disseny, multimedia.
 5. Optimització del teletreball.
 6. Videoconferències.
 7. Repositoris de documents.

Aplicacions al núvol


Els serveis SAAS  (programari en el núvol) ofereixen un ventall ampli de solucions per a la teva empresa, organització, escola…

Alguns exemples:

Teletreball

Adapta el teu model de negoci al teletreball. Videoconferències, dades en línea, central de dades. Optimitza el teu temps, quan vulguis, on vulguis.

Microsoft Office 365

Treballa amb les darreres aplicacions de l’Office (tant les versions d’escriptori com les versions en línia). Paga les llicències per ús i usuari.

Documents de Google, editor de documents en línia, amb seguretat i control addicionals per a equips professionals.

iCloud

L’iCloud és un sistema d’emmagatzematge en núvol. El servei (Apple) permet els seus usuaris emmagatzemar dades, com ara arxius de música en servidors remots.

Moodle és un programari de codi lliure que crea entorns virtuals d’ensenyament i aprenentatge. Està construït sota una òptica de construcció del coneixement basat en el diàleg entre els participants, el constructivisme social.

zimbra

Zimbra és una suite de programari col·laboratiu que inclou un servidor de correu electrònic i un client web. També proporciona una opció d’escriptori.

Nextcloud

Nextcloud és una sèrie de programaris client-servidor amb l’objectiu de crear servei d’allotjament de fitxers. La seva funcionalitat és similar al programari Dropbox.