Possibilitats de treball en núvol

El paradigma de la informàtica al núvol, permet accedir a serveis de computació allotjats en servidors remots, dotat amb maquinari molt potent, proporcionant una sèrie de avantatges respecte a l’ús de programari tradicional en els nostres dispositius corporatius.

Algunes de les característiques de la informàtica en el núvol, poden ser una clau i aportar valor afegit en la  inversió en tecnologia de la teva empresa.

Optimitza el teu temps


Algunes de les característiques de la informàtica en el núvol, poden ser una clau en la inversió en tecnologia per la nostra empresa, a baix cost.

  1. Flexibilitat, escalabilitat i eficiència en la capacitat d’oferir recursos més tecnològics per part dels proveïdors.
  2. Reducció de cost respecte el desplegament de programari a nivell local.
  3. Protecció de dades i capacitat d’autoreparació per part dels proveïdors.
  4. Independència de treball entre els nostres dispositius i la ubicació del programari.
  5. Accés a la informació en qualsevol moment.
  6. Rendiment: l’alta capacitat computacional oferida per la informàtica al núvol, a baix cost d’ús per servei.
  7. Millora la seguretat de les teves dades al igual que el manteniment de les aplicacions amb auto-correccions per part dels proveïdors.
  8. Evitar el frau en l’ús de programari.

¿Quines aplicacions podem trobar al núvol?


 

Cada cop el ventall de programari ofert pels proveïdors creix a alta velocitat. Des de aplicacions bàsiques en la nostra tasca diària, com processadors de text, fulls de càlcul, aplicacions de facturació, gestió i recuperació de dades, a altres aplicacions dedicades o fetes a mida a les teves necessitats.

A Barcelaux.com desenvolupem projectes a mida, oferint un sistema d’arquitectura Web a mida de la teva empresa i les teves necessitats. És clau la tasca d’adaptació i creació d’una arquitectura Web de programari feta a mida de les teves necessitats reals, per a tal d’aprofitar tots els avantatges que ens ofereix la informàtica al núvol aplicada a la teva empresa, reduint cost, temps i esforç, augmentant el rendiment de treball global.

  

 

Microsoft Azure

Microsoft Azure és una col·lecció de serveis informàtics integrats al núvol que cada vegada incorpora una quantitat major d’eines per a la gestió i preservació de continguts d’informació digital.

Ha estat desenvolupada i pertany a la corporació Microsoft Corporation.

Amazon Web Services

Amazon Web Services descriu alhora una tecnologia i una empresa. L’empresa AWS és una filial d’Amazon.com, i proveeix plataformes d’informàtica al núvol per a particulars, empreses i governs, com a servei de pagament.

Google Cloud

Google Cloud, és una suite de serveis de computació en núvol que funciona amb la mateixa infraestructura que Google utilitza internament per als seus productes per a usuaris

IBM Cloud

IBM Cloud és una plataforma núvol per ajudar als desenvolupadors a crear i executar aplicacions i serveis moderns.

El núvol proporciona als desenvolupadors accés instantani als sistemes i serveis que necessiten per executar-se ràpidament, continuant i escalant satisfactòriament.