Web | Cloud | Online Shopping

Contacte

Arquitectura Web

En l’evolució de les noves tecnologies, Barcelaux.com es manté en constant reciclatge. Les noves tendències i necessitats actuals del món digital, ens ofereixen la possibilitat d’ajudar als nostres clients a expandir el seu potencial en un entorn digital, independentment de la seva activitat i àmbit professional. En matèria Web, oferim un ventall integral de solucions adaptades a les necessitats actuals de les empreses. El disseny i programació Web, com un punt de partida cap a l’univers de les noves tecnologies a la xarxa, ofereix la possibilitat d’expandir el valor afegit que pot proporcionar la teva empresa als seus clients.

Definir

Dissenyar

Refinar

Contruir

Disseny Web Personalitzat

 1. Disseny adaptat per a mòbils i tauletes tàctils.
 2. Tractament de contingut multimedia.
 3. Creació de portfolis.
 4. Programació a mida.

Venda en línia

 1. Crea la teva botiga online.
 2. Gestió de productes, pagaments i enviaments al teu panell de control personal.
 3. Control de vendes, gestió de clients i estadístiques.

Gestió en línia

 1. Gestiona la teva botiga desde qualsevol dispositiu.
 2. Plataformes estàndards de pagament 100% segur.
 3. Enviaments nacionals e internacionals.

Núvol

 1. Vincula la teva Web amb plataformes al núvol consolidades.
 2. Gestiona les teves dades, backups i panell de control.
 3. Escalabilitat, sostenibilitat i reduccióde cost.

SEO i SEM

 1. Augmenta la teva presencia als cercadors.
 2. Gestiona campanyes de marqueting.
 3. Vincula les teves xarxes socials.

Wordpress

WordPress és programari de codi obert que usat desenvolupar programari Web en un entorn responsable, en termes de Pàgines Web,  aplicacions i bloc.

Amb temes i extensions professionals customitzades a mida, s’obtenen resultats profesionals i elegants.

PrestaShop

PrestaShop és un sistema de gestió de continguts lliure i de codi obert, orientat al comerç electrònic. El programa està escrit en PHP amb suport per a MySQL.

És usat per 250.000 botigues arreu del món i està disponible en 60 llengües diferents.

PHP i MySQL

PHP és un llenguatge de programació interpretat que s’utilitza per a generar pàgines web de forma dinàmica. Disposa de versions tant per a Windows com per a GNU/Linux, així com d’altres.

MySQL és un sistema de gestió de bases de dades relacional. MySQL ha esdevingut molt popular gràcies a la seva velocitat en executar consultes i el seu suport de forma nativa per part del llenguatge PHP 

Informàtica al Núvol

La computació al núvol és la tecnologia que busca oferir la gestió i execució tots els nostres arxius i informació a Internet, sense preocupar-se per posseir la capacitat suficient per emmagatzemar informació en el nostre ordinador o xarxa local. 

Ofereix un gran avenç en la inversió  innovació, informació, gestió i accès a les dades, a baix cost.

WooCommerce

WooCommerce és un complement de comerç electrònic de codi obert per a WordPress. Està dissenyat per a comerciants en línia de mida petita i gran utilitzant WordPress.

Drupal

Drupal és un sistema de gestió de continguts de programari lliure per crear aplicacions web. El seu sistema de mòduls, la seva API i la seva capacitat de configuració, permeten crear tota mena de portals reduint el temps de desenvolupament.

HTML5 i CSS3

HTML5  és la cinquena gran revisió del llenguatge bàsic de la World Wide Web, HTML. El desenvolupament d’aquest codi és regulat pel Consorci W3C.

Cascading Style Sheets (Fulls d’Estil en Cascada) és un llenguatge de fulls d’estil utilitzat per descriure la semàntica de presentació (l’aspecte i format) d’un document escrit en un llenguatge HTML.

Bootstrap

Bootstrap és una llibreria basada en JavaScript de Front-end molt coneguda a nivell global,en el món del desenvolupament de pàgines web.

Altres Serveis

SEO & Analytics

Events Online

+

Venta Online

Campayes Online

Contacte

Telèfon

(+34)-660176701

Email

info@barcelaux.com

Barcelona | 2020